4x4 overland campers

Eurowagon.nl heeft zich de afgelopen tijd onder meer gespecialiseerd in het vervaardigen en verkopen van betaalbare units voor de overland / 4x4 markt.

De boxen zijn van een sandwich paneel van 5 centimeter dik. Polyester binnen en buitenzijde. De panelen kunnen tevens worden voorzien van aluminium buitenplaten. Ook kunnen de wanden aan de binnenzijde worden voorzien van houtpanelen voor het ophangen en monteren van het interieur. Tussen de polyester binnen plaat en de isolatie, wordt dan de houten verstevigingsplaat verwerkt. De boden en het dak zijn 8 centimeter dik. De hoeken en randen zijn van aluminium.

Er zin meerdere afwerkingen mogelijk (afgerond of haaks). Ook aan de voorzijde kan de aanhechting van de voorwand met het dak, worden voorzien van een aerodynamische afgeronde hoek.

Het onder frame is een stalen gegalvaniseerd frame. Deze kan in elke gewenste maat worden gemaakt.

Ook de montagepunten aan het frame kunnen aan uw wensen worden aangepast, om de montage op uw vrachtwagen optimaal te maken.

Eurowagon.nl heeft meerdere mogelijkheden voor het bouwen van uw box. U kunt er alleen de lege box laten vervaardigen, maar ook een compleet afgebouwde box met alle techniek. Ook alle mogelijkheden hiertussen zijn mogelijk. U geeft aan wat u wenst.

Betreffende de installatie van de box en de te gebruiken materialen, bent u geheel vrij. Wij kunnen deze goederen leveren, maar u kunt ze ook zelf aanleveren.

Wij werken samen met meerdere bedrijven voor de aanschaf van uw vrachtwagen. Hierin kunnen wij u tevens helpen.

Ook de ramen, deuren luiken, verduisteringshorren en muggenhorren kunnen wij leveren. Ook hierbij werken wij samen met meerdere leveranciers.

3D tekeningen van eventuele mogelijkheden  

Voorbeeld:1

Voorbeeld:2